Hoe gebruikt Shell mijn CO2-emissiegegevens om de ervaring in het platform te optimaliseren?

1. De Hub heeft het vermogen om de vaardigheden om samen te werken te versterken en om u te helpen bij het voortzetten van uw energietransitietraject. Of het nu tussen Shell en een van onze leveranciers of klanten is, of zelfs tussen bedrijven onderling. Het stelt ons in staat om als partners samen te werken om u te helpen uw gewenste bedrijfsemissieambitie te verwezenlijken.
  2. Het platform past een methodologie van een leergierige instelling toe, waarmee u uw huidige emissies kunt inschatten en uw eigen energietransitietraject kunt ontwerpen op basis van de CO2-emissiegegevens die u verstrekt. Daarnaast kunt u uw voortgang monitoren en inschatten, terwijl u de nodige bijsturingen maakt om uw gewenste ambitie waar te maken.
  3. U krijgt ook de mogelijkheid om uw bedrijfsemissies anoniem te vergelijken met die van andere bedrijven op de Hub, wat u uiteraard uitsluitend zou moeten doen om uw toeleveringsketen koolstofarm te maken.
  4. De Hub heeft de mogelijkheid om een ​​verbinding te maken tussen de verschillende bedrijven op het platform, door u te laten leren van de oplossingen die worden geïmplementeerd door bedrijven die qua grootte vergelijkbaar zijn met dat van u en die zich in dezelfde branche bevinden.