Hoe verschilt dit van andere platforms/tools/systemen voor het delen van emissies?

1. De Hub is geen rekenmachine. Het uitgangspunt is het verzamelen van de verstrekte bedrijfsemissiegegevens en het in kaart brengen van een potentieel pad om de gewenste ambitie binnen het gestelde tijdsbestek te bereiken.
  2. De focus is branchespecifiek en stelt gebruikers dus in staat om vergelijkingen te maken op basis van de relevante sector. Dankzij het ontwerp, dat rekening houdt met de behoeften van de huidige koolstofarmere technologieën, is het ook mogelijk om sectoren aan te pakken waar het moeilijker is om netto nul te bereiken.
  3. De verstrekte gegevens worden vertaald naar informatie die wordt gebruikt om unieke decarbonisatieplannen van bedrijven te ontwerpen.
  4. Houd er rekening mee dat het delen en uitwisselen van enige vorm van informatie alleen voor wettelijke en legitieme doeleinden is en dat we de uitwisseling van concurrentiegevoelige informatie niet tolereren.
  5. Houd er ook rekening mee dat dit geen compliance-tool is en dat Shell u en/of uw bedrijf geen consultancy- of garantiediensten levert.