Moet ik iets betalen? Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname aan de Hub?

1. Het is gratis en de eerste ontwikkeling is gedaan door Shell. Het ontwerpprincipe vanaf het allereerste begin was om een ​​platform te creëren dat toegankelijk zou zijn voor elk bedrijf dat zijn eigen decarbonisatie-ambitie wil ontwerpen.
  2. Het stelt bedrijven ook in staat hun eigen leveranciers en klanten uit te nodigen om lid te worden van de Hub.