Hoe beschermt Shell de gegevensprivacy? Kan ik mijn bedrijf uit de tool verwijderen?

1. Shell heeft een strikt gegevensprivacybeleid en we verwachten van alle gebruikers van het platform dat ze ons gegevensbeleid naleven en respecteren. Een kopie van ons gegevensbeleid is beschikbaar op https://www.shell.com/privacy.html.
  2. We hebben een functie op de Hub gemaakt waarmee u kunt selecteren met wie u uw emissiegegevens wilt delen. Het is ook geheel aan u om te beslissen of u deze functie überhaupt gaat gebruiken.
  3. We vragen u om emissiegegevens te delen om u in staat te stellen uw ambitie voor decarbonisatie vorm te geven en u mogelijke oplossingen te bieden voor uw huidige energie-uitdagingen.
  4. U bepaalt zelf wat u met uw leveranciers of klanten wilt delen, in overeenstemming met de voorwaarden van de Hub.
  5. Alleen de geselecteerde personen kunnen emissiegegevens met u uitwisselen.
  6. U kunt zich ook op elk moment afmelden voor de Hub.